Bestway 32005 Butterfly úszó ujjak narancssárga 2-5 éves korig

Bestway 32005 Butterfly úszó ujjak narancssárga 2-5 éves korig

1 400 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Bestway 32005 Butterfly úszó ujjak narancssárga 2-5 éves korig

1 400 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
BESTWAY 32005 PILLANGÓ ÚSZÓ UJJAK NARANCS SZÍNBEN

 

Mindenki tud úszni!

A gyerekek szeretnek a vízben játszani, de gyakran nem tudnak jól úszni, vagy félnek. Egy gyermeket egyedül hagyni ráadásul nagyon veszélyes is.

Van azonban egy termék, amely segít az ilyen helyzetekben - az úszókesztyű!

Az érdekes szín tökéletes ösztönző lesz a kicsinek, hogy vállalja az új kihívást - az úszni tanulást. És ki tudja, talán az úszás lesz a kislányod szenvedélye!

A karujjak viselése a felszínre fogja nyomni gyermekét, és megkönnyíti a vízben való mozgást. A pillangóujjúban az úszástanulás is sokkal szórakoztatóbb és gyorsabb lesz - a kicsi biztonságos környezetben tanulhatja meg az úszás alapjait. És amikor gyermeke észreveszi, hogy milyen jól úszik, biztosan magabiztosabb lesz!

Az élénk, feltűnő színnek köszönhetően könnyebben észreveheted majd a csemetédet a vízben. Ez az élénk szín már messziről látható lesz!

A nem felfújt pillangók nagyon kis helyet foglalnak, és rendkívül könnyűek. Könnyen elférnek egy strandtáskában vagy egy utazótáskában a további nyaralásokhoz.

Az ujjak készítéséhez használt anyagok a legmagasabb minőségűek, így a termék sok vízi kaland során is kitart, és a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja gyermeke számára!

 

Életkor: 3-6 éves korig

Terhelhetőség: A csomagtartóba helyezhető: 19-30 kg

Méretek:

Méretek: Hüvelyek: 20 cm x 20 cm

Csomagolás: 25 cm x 17,5 cm x 2 cm

A termék fóliacsomagolásban.

 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.