Bestway 32183 Karúszó cápa/hableány mintával, 38 x 16, 5 cm, 3-6 év

Bestway 32183 Karúszó cápa/hableány mintával, 38 x 16, 5 cm, 3-6 év

6 000 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Bestway 32183 Karúszó cápa/hableány mintával, 38 x 16, 5 cm, 3-6 év

6 000 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
# 17797 Szövet úszó ujjak

GYERMEKEKNEK - ezek a légyhüvelyek gyermekek számára készültek, úszáshoz és vízben való játékhoz. Az alkarra helyezve megfelelő biztonságot nyújtanak számukra. További látványosság az aranyos pingvin mintája, amely minden gyermek számára vonzó lesz.

SÉRÜLÉS ELLENÁLLÓ - sima és rugalmas vinil anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket és minimálisra csökkenti a defektek kockázatát. Puha anyaggal szegélyezett, ami lehetővé teszi a kényelmes behelyezést és az ujjak eltávolítását.

KÖNNYŰ FELFÚJÁS – a kiáramló levegőt leállító szelepeknek köszönhetően a könnyű felfújás lehetséges. Lehetővé teszik a hüvelyek megfelelő felfújását, és növelik a használat kényelmét. 2 kamrája van.

KÖNNYEN SZÁLLÍTHATÓ - nagyobb mérete ellenére a levegő leeresztése után könnyedén elhelyezheti őket gyermek hátizsákba vagy akár pénztárcába is!

 

LEÍRÁS

szín: rózsaszín-lila / piros-kék

3-6 éves gyerekeknek

a 18-60 kg-os gyermek súlyához igazítva

Anyaga: vinil + szövet

méretei: 3 8 x 1 6,5 cm

súlya: 0,220 kg

súly a csomagban: 0,238 kg

BELEÉRTVE

Egy pár ujj (2db)

Az árukat véletlenszerűen szállítják.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.