Bestway 36113 Felfújható kerék 51cm pingvinek 2-4 éves korig

Bestway 36113 Felfújható kerék 51cm pingvinek 2-4 éves korig

1 100 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Bestway 36113 Felfújható kerék 51cm pingvinek 2-4 éves korig

1 100 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
BESTWAY 36113 FELFÚJHATÓ KERÉK 51 CM PINGVINEK

 

Egy forró nyári napon nincs is jobb, mint egy kellemes hűsölés a vízben! Ez nemcsak a felnőttekre, hanem a család legfiatalabb tagjaira is vonatkozik!

Hogy a szórakozás még jobb és magával ragadóbb legyen, a termék dizájnját úgy alakítottuk ki, hogy vonzza a kicsiket! Kétségtelenül ez lesz a kedvenc kereke!

A felfújható kerék 51 cm-es átmérőjével ideális lesz a kicsik számára, mivel biztosítja számukra a megfelelő felhajtóerőt anélkül, hogy korlátozná a mozgásukat, mint a nagyobb kerekek!

Ez a felfújható kerék nem csak egy kis kerti medencében, hanem a tóban is remekül fog működni! Nyaralásra is könnyedén magaddal viheted, hiszen leeresztve igazán kis helyet foglal! Ha pedig a vízhez érsz, pillanatok alatt felfújhatod, és máris készen áll a játékra!

A kerék gyártása során felhasznált tartós anyagok garantálják a sok-sok órányi, sőt, akár évszakokig tartó remek szórakozást!

Maximális terhelhetőség: Az úszógumik és a kerekek maximális terhelhetősége: 60 kg

Életkor: 3-6 éves korig

Méretek:

Méretek: Kerék: 1,5 mm: Kerék: 51cm

Csomagolás: 25cm x 17,5 cm x 2 cm

A termék fóliacsomagolásban van.

 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.