Intex 59266 Úszó kerék állat fehér

Ajánlataink a termékre

 

Intex 59266 Úszó kerék állat fehér

2 400 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
INTEX 59266 ÚSZÓGYŰRŰ MEDENCE ÚSZÓ ÁLLAT FEHÉR

Itt az ideje egy kis szórakozásnak a vízben! Amikor az égből szakad a hőség, mindenki vágyik egy pillanatnyi hűsölésre a vízben - a gyerekek is. Csak hogyan gondoskodjunk a kicsik biztonságáról a nyári fürdőzés során? A megfelelő úszókör kiválasztásával!

 

ÚSZÓKARIKÁK - A GYEREKEK LEGJOBB BARÁTJA A VÍZI KALANDOK SORÁN
Akár a medencében, akár a tónál, a medenceúszó óriási lehetőségeket kínál. Megkönnyíti az úszást, és lehetővé teszi, hogy a gyerekek magabiztosnak érezzék magukat, még akkor is, ha nem érzik jól magukat a vízben, vagy nem tudnak úszni.

Annak érdekében, hogy a felfújható úszó a gyermekeket aktív vízben való játékra ösztönözze, egy aranyos állat formáját vette fel. Egy ilyen keréknek lehetetlen lesz ellenállni bármelyik kisgyermeknek! Az állat színes kialakítása, elálló fülei és széles mosolya kétségtelenül mindenki figyelmét felkelti, kortól függetlenül! Az aranyos állat tökéletes társ lesz az izgalmas úszásokhoz.

Az úszógyűrű sok-sok órányi szórakozást nyújt, és több mint egy szezonon át fog szolgálni. A tartós anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a fantasztikus, megszakítás nélküli szórakozást minden vízi kaland során.

 

ÚSZÓKEREKEK - BIZTONSÁGOS ÚSZÁS MÁR EGÉSZEN KICSI KORTÓL.
A biztonságot és a megfelelő felhajtóerőt a kerék méretei biztosítják. Átmérője 76 centiméter, a kerék maximális terhelhetősége pedig 40 kilogrammig terjed, így nagyobb gyermekek számára is jól használható.

Az úszókerék kiváló biztonsági eszköz lesz a gyermek első vízbe lépéseinél és az úszástanulás során. Nemcsak fizikai biztonságot nyújt a gyermekeknek, megvédve őket a fulladástól, hanem mentális biztonságot is, ami segít a gyermekeknek leküzdeni a víztől való félelmüket.

 

GYORS FELFÚJÁS, KÖNNYŰ TÁROLÁS
Az egykamrás kialakítás biztosítja a pumpálás kényelmét -egyszerűen és azonnal elvégezhető. A biztonsági funkcióval ellátott szelep biztosítja, hogy a levegő bent maradjon.

A fel nem fújt termék kis helyet foglal, így nemcsak a kertbe, hanem egy kirándulásra vagy egy napra a tóhoz is magával viheti.

 

Az Ikonka nagykereskedés más strandkellékeket is kínál, mint például: egyéb felfújható úszógumik, nyugágyak, strandszőnyegek, matracok és még sok más!

TERMÉKINFORMÁCIÓK:
MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
Maximális felhasználói súly: 40 kg
Életkor: 8+
MÉRETEK:
Kerék: 84 m x 76 cm
Csomagolás: 15,5 cm x 30,5 cm x 2 cm
Az úszógumi fóliás csomagolásban van.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.