Intex 59266 Úszó kerék állat kék

Ajánlataink a termékre

 

Intex 59266 Úszó kerék állat kék

2 400 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
INTEX 59266 ÚSZÓGYŰRŰ MEDENCE ÚSZÓ ÁLLAT KÉK

Itt az ideje a vízi kalandoknak! A forró nyári napokon mindenki szívesen ugrik a vízbe, hogy legalább egy kis időre lehűtse magát - a gyerekek is. De hogyan gondoskodjunk a legkisebbek biztonságáról úszás közben? A megfelelő úszógyűrű kiválasztásával!

 

ÚSZÓKARIKA - A VÍZI TEVÉKENYSÉGEK ELENGEDHETETLEN KELLÉKE
Legyen szó medencéről, tengerpartról vagy tóról - az úszókerék egyszerűen elengedhetetlen tartozék. Megkönnyíti az úszást, és lehetővé teszi a biztonságérzetet, még akkor is, ha a gyerekek nem érzik jól magukat a vízben, vagy nem tudnak úszni.

Hogy a kerékkel való játék még vonzóbb legyen, aranyos minta található rajta. Egyetlen kisgyermek sem fog tudni ellenállni egy ilyen terméknek! Az állat kék színe, barátságos szemei és széles mosolya kétségtelenül mindenki figyelmét felkelti, kortól függetlenül! Az aranyos állat tökéletes társ lesz a vakáció alatt!

Az úszógyűrű órákig tartó szórakozást nyújt, és több mint egy szezonon át tart. A tartós anyagok garantálják a hosszú élettartamot és mindenekelőtt a biztonságot.

 

ÚSZÓKEREKEK - BIZTONSÁGOS ÚSZÁS
A biztonságot és a megfelelő felhajtóerőt a kerék méretei - 76 centiméteres átmérő - biztosítják. Maximális terhelhetősége 40 kilogramm, így nagyobb gyerekek is képesek lesznek használni.

Az úszógumi kiváló segítője lesz a gyermek első vízbe lépései során és az úszástanulás során. Nemcsak fizikai biztonságot nyújt a gyermekeknek, megelőzve a fulladást, hanem pszichológiai biztonságot is, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy leküzdjék a vízzel szembeni félelmüket.

 

GYORS FELFÚJÁS, KÖNNYŰ TÁROLÁS
Az egykamrás kialakítás biztosítja a felfújás kényelmét - azonnal és minden további erőfeszítés nélkül elvégezhető. A biztonsági résszel ellátott szelep garantálja, hogy a levegő bent maradjon.

A fel nem fújt termék kis helyet foglal, így nemcsak a hátsó udvari medencébe, hanem nyaralásra vagy egy tóparti kirándulásra is magával viheti.

 

TERMÉKINFORMÁCIÓK:
MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
A felhasználó maximális súlya: 40 kg
Életkor: 8+
MÉRETEK:
Kerék: 84 cm x 76 cm
Csomagolás: 15,5 cm x 30,5 cm x 2 cm
Úszógyűrű fóliás csomagolásban.

 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.