Intex 59266 Úszó kerék állat rózsaszínű

Intex 59266 Úszó kerék állat rózsaszínű

2 400 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Intex 59266 Úszó kerék állat rózsaszínű

2 400 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
INTEX 59266 ÚSZÓGYŰRŰ MEDENCE ÚSZÓ ÁLLAT RÓZSASZÍN

Egy kis hűsölés a vízben? Nyáron ajánlott, akár gyerekeknek is! Csak hogyan lehet biztosítani a kicsik biztonságát az ilyen úszás közben? A megfelelő úszógyűrű kiválasztásával!

 

ÚSZÓGYŰRŰ - A LEGJOBB TÁRS A VÍZI JÁTÉKOKHOZ.
Akár a medencében, akár a tengeren vagy a tónál, egy úszógumi mindig rendkívül hasznos lesz. Megkönnyíti a legkisebbek úszását, és magabiztosabbá teszi őket, még akkor is, ha nem érzik jól magukat a vízben, vagy nem tudnak úszni.

Hasznossága azonban nem minden - hogy minél jobban ösztönözze a játékot, a kerék imádnivaló nyomatot kapott! Egyetlen kisgyermek sem fog tudni ellenállni egy ilyen gyűrűnek! A rózsaszín szín, a rőt fülek és az állat széles mosolya kétségtelenül mindenki figyelmét magára vonzza, kortól függetlenül! Az aranyos állat tökéletes társ lesz úszás közben!

Az úszó kerék órákig tartó szórakozást nyújt, és több mint egy nyáron át fog szolgálni. A tartós anyagok garantálják a tartósságot, és a biztonságot, ami szintén nagyon fontos.

 

MEDENCE ÚSZÓ - BIZTONSÁGOS ÚSZÁS
A kerék 76 centiméteres átmérője biztosítja a biztonságot és a megfelelő felhajtóerőt a használat során. A 40 kilogrammos maximális terhelhetősége pedig azt jelenti, hogy a nagyobb gyerekek is nagy élményt szerezhetnek a használata közben.

Az úszógyűrű kiválóan segíti a gyermekeket az első vízben tett első lépések megtételében és az úszás megtanulásában. Biztosítja a gyermekek testi és lelki biztonságát, megvédi őket a fulladástól, és kényelmet nyújt, ami segíthet leküzdeni a víztől való félelmüket is.

 

GYORS FELFÚJÁS, KÖNNYŰ TÁROLÁS
A kerék egykamrás kialakítású, így felfújása kevés időt és különösebb erőfeszítést nem igényel. A biztonsági szelep biztosítja, hogy a levegő a kerékben maradjon.

A fel nem fújt termék kis helyet foglal, így magával viheti a medencébe vagy a tengerparti nyaralásra.

 

TERMÉKINFORMÁCIÓK:
MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
A felhasználó maximális súlya: 40 kg
Életkor: 8+
MÉRETEK:
Kerék: 84 cm x 76 cm
Csomagolás: 15,5 cm x 30,5 cm x 2 cm
Úszógyűrű fóliás csomagolásban.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.