Intex 59266 Úszókerék állat kék 6+

Ajánlataink a termékre

 

Intex 59266 Úszókerék állat kék 6+

2 290 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
topmark.hu
Termékleírás
Gyártó Intex
EAN 5903039735880
Várható kiszállítás 4-5 munkanap
Garancia minimum 6 hónap
Argep.hu Szállítási Idő 5-6 nap
Argep.hu Szállítási Költség 1590
gtin 5903039735880
brand Intex

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Imádnivaló úszó kerék mosolygós állatmintával - tökéletes ösztönzés a vízben való játékra. Segít az úszás megtanulásában és garantálja a biztonságérzetet. Szín: kék. Max: 40 kg. Életkor: 8+. Méretek: 84 cm x 76 cm.

INTEX 59266 ÚSZÓ KERÉK ÁLLAT KÉK

Ideje egy kis vizes szórakozásnak! Amikor a hőség zúdul az égből, a víz lesz a nagy megmentő!

Akár a medencében, akár a tónál, az úszókerék óriási lehetőségeket kínál! Megkönnyíti az úszást, és magabiztossá teszi , még akkor is, ha gyermeke korábban nem érezte jól magát a vízben!

Hogy a kicsikét játékra ösztönözze, a felfújható úszómedence kedves dizájnnal rendelkezik, amely kétségtelenül mindenki figyelmét felkelti, kortól függetlenül! Az aranyos állat tökéletes társ lesz az izgalmas fürdőzésekhez!

A biztonságot és a megfelelő felhajtóerőt a kerék méretei biztosítják. Átmérője 76 cm , maximális terhelhetősége pedig 40 kg , így nagyobb gyerekek számára is alkalmas!

Az egykamrás konstrukciónak köszönhetően rendkívül egyszerű a kerék pumpálása, amit pillanatok alatt elvégezhetsz ! A biztonsági szelep biztosítja, hogy a levegő bent maradjon!

A termék felfújás előtt nagyon kis helyet foglal, így nem csak a kertbe, hanem egy kirándulásra vagy egy tóparti kirándulásra is magaddal viheted! Így gyermeke mindig kéznél lesz kedvenc kereke!

Az úszógumi órákig tartó szórakozást nyújt, és több mint egy szezonon át szolgálja majd Önt! A strapabíró anyagok garantálják a tartósságot, és bármilyen probléma esetén a mellékelt foltokkal megjavíthatod a terméket!

Legyen készen a hőség elleni küzdelemre!



Maximális terhelhetőség: A gyűrű nem haladja meg az 1,5 métert: 40 kg


Életkor: 8+


Méretek:


  • Méretek: Kerék: Kerék: 84 cm x 76 cm

  • Csomagolás: 15,5 cm x 30,5 cm x 2 cm


A termék fóliacsomagolásban van.





Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.