Intex 59266 Úszókerék állat rózsaszín 6+

Intex 59266 Úszókerék állat rózsaszín 6+

2 290 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Intex 59266 Úszókerék állat rózsaszín 6+

2 290 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
topmark.hu
Termékleírás
Gyártó Intex
EAN 5903039735873
Várható kiszállítás 4-5 munkanap
Garancia minimum 6 hónap
Argep.hu Szállítási Idő 5-6 nap
Argep.hu Szállítási Költség 1590
gtin 5903039735873
brand Intex

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Imádnivaló úszó kerék mosolygós állatmintával - tökéletes ösztönzés a vízben való játékra. Segít az úszás megtanulásában és garantálja a biztonságérzetet. Szín: rózsaszín. Max: 40 kg. Életkor: 8+. Méretek: 84 cm x 76 cm.

INTEX 59266 ÚSZÓ KERÉK ÁLLAT RÓZSASZÍN

Itt az ideje egy kis vizes szórakozásnak! Amikor a hőség zúdul az égből, a víz lesz a nagy megmentő!

Akár a medencében, akár a tónál, az úszókerék hatalmas lehetőségeket kínál! Megkönnyíti az úszást, és magabiztossá teszi , még akkor is, ha gyermeked korábban nem érezte jól magát a vízben!

Hogy a kicsikét játékra ösztönözze, a felfújható úszómedence kedves dizájnnal rendelkezik, amely kétségtelenül mindenki figyelmét felkelti, kortól függetlenül! Az aranyos állat tökéletes társ lesz az izgalmas fürdőzésekhez!

A biztonságot és a megfelelő felhajtóerőt a kerék méretei biztosítják. Átmérője 76 cm , maximális terhelhetősége pedig 40 kg , így nagyobb gyerekek számára is alkalmas!

Az egykamrás konstrukciónak köszönhetően rendkívül egyszerű a kerék pumpálása, amit pillanatok alatt elvégezhetsz ! A biztonsági szelep biztosítja, hogy a levegő bent maradjon!

A termék felfújás előtt nagyon kis helyet foglal, így nem csak a kertbe, hanem egy kirándulásra vagy egy tóparti kirándulásra is magaddal viheted ! Így gyermeke mindig kéznél lesz kedvenc kereke!

Az úszógumi órákig tartó szórakozást nyújt, és több mint egy szezonon át szolgálja majd Önt! A strapabíró anyagok garantálják a tartósságot, és bármilyen probléma esetén a mellékelt foltokkal megjavíthatod a terméket!

Legyen készen a hőség elleni küzdelemre!


Maximális terhelhetőség: A gyűrű nem haladja meg az 1,5 métert: 40 kg


Életkor: 8+


Méretek:


  • Méretek: Kerék: Kerék: 84 cm x 76 cm

  • Csomagolás: 15,5 cm x 30,5 cm x 2 cm


A termék fóliacsomagolásban van.




Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.