Intex 59570 gyermek úszóponton egyszarvú úszó kerék - topmark

Intex 59570 gyermek úszóponton egyszarvú úszó kerék - topmark

4 490 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Intex 59570 gyermek úszóponton egyszarvú úszó kerék - topmark

4 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
topmark.hu
Termékleírás
Gyártó Intex
EAN 5903039735903
Várható kiszállítás 4-5 munkanap
Garancia minimum 6 hónap
Argep.hu Szállítási Idő 5-6 nap
Argep.hu Szállítási Költség 1590
gtin 5903039735903
brand Intex

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Úszókerék gyerekeknek egy imádnivaló egyszarvúval. A kerékkel való úszás lehetővé teszi a helyes úszás alapjainak megtanulását, és kevésbé ijesztővé teszi a vízbe lépést. Javítófoltot tartalmaz. Max. terhelés: 23 kg. Méretek: 84 x 58 cm.

INTEX 59570 GYERMEK ÚSZÓPONTON EGYSZARVÚ ÚSZÓ KERÉK

Kirándulás a vízre a gyerekekkel? Közös medencézés? Akkor gyermekednek biztosan szüksége lesz egy úszógumira, hogy halnak érezze magát a vízben!

Az egyszarvú alakú, színes úszógyűrű biztosan arra ösztönzi majd kisgyermekét , hogy vízbe szálljon, és vízi kalandra induljon! Ráadásul egy ilyen imádnivaló kerékforma biztosan sok figyelmet vonz majd!

Sok gyermeknek jelentős nehézséget okozhat a készségek elsajátítása, vagy egyszerűen csak fél a vízbe merüléstől az első kapcsolatfelvétel során - de ezekben a helyzetekben a felfújható kerék segíteni fog. Az egyszarvú olyan társ lesz a vízi kalandok során, amely biztosan bátorítani fogja gyermekét !

A termék 3-4 éves korú gyermekek számára alkalmas, méretei pedig a következők84 x 58 centiméter, maximális terhelhetősége pedig

A kerék kellő gondossággal és kiváló minőségű anyagokból készült. Ennek köszönhetően garantált, hogy gyermeke biztonságban lesz, amikor a csigával úszik , és hogy a termék több mint egy szezont vagy vízbejárást is kibír.

Az egykamrás kialakítás nagyon gyors pumpálást biztosít, ami gond nélkül elvégezhető. A szivárgásmentes szelep pedig biztosítja, hogy a levegő bent maradjon, anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy a termékből hirtelen kifogy a levegő!

Ha azonban valamilyen oknál fogva a kerék megsérülne, akkor sem kell aggódni. Egy javítófoltot mellékelünk a probléma gyors kijavításához!

A készlet tartalma:

  • Úszókerék

  • Javítófolt

Maximális terhelés: 23 kg

Életkor: 3-4 év

Méretek:

  • Kerék: Kerék: 84 cm x 58 cm

  • Csomagolás: 25 cm x 25 cm x 3,5 cm

A termék fóliacsomagolásban van.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.